Nikdy není pozdě
Anotace: Babi, dědo, užíte si důchod
Babička s dědečkem přijeli z pole,
holiny, trenýrky, šup a jsou dole.
Mařeno, slíkni se, sedni do kouta,
posečkej chviličku, přinesu pouta.
V kuchyni dědula nasadil ochranu,
pytlík od mléka co vypili poránu.
Dědeček připoutal roštěnku k brlohu,
aby moh sám zvolit nejlepší polohu.
Staroušek za výkon dostane kačku,
hned ráno poběží pro mléko v sáčku.
Přečteno 543x
Tipy 1
Poslední tipující: ota.pé
Komentáře (0)