Všimněte si jak je autor všímavý. Normální chlap vidí hned kozy, dudy chcete-li a mimoid si všímá špuntů v uších hluchých slečen. Podezírám ho, že pracuje ve zdravotnictví, jak by jinak mohl mít takový přehled? pěkná báseň, tleskám.
28.02.2008 14:53:00 | Krikloun