For Men
Anotace: ..malá příručka pro amatéry:D
Kroužek věrnosti
do kapsy, ať sune Tvá dlaň,
pro trochu radosti,
dneska nemysli naň..
Dívka líbezná
staň se co staň..
..vždyť kroužek dostala princezna,
dnes nosí ho saň.
Když chytne Tě v posteli,
až k zemi se klaň
jo, je to p....i
platit i za radost daň
Komentáře (4)
Komentujících (4)