Tip (či návod?):
Večer se zvaž, když nášlapná váha stojí na koberci a ráno ji při vážení stav na tvrdý podklad (lino, parkety)!
A ještě hádanka:
— Jaký je rozdíl mezi nášlapnou váhou a nášlapnou minou?
— ???
— Když šlápneš na váhu, vybuchneš jen ty!
19.09.2007 18:02:00 | Špáďa
Ne, jistě Tě nezničí, já si říkám, jestli není náhodou porouchaná :o) Nevaž se, odvaž se ... Já vím, asik hloupé.
11.09.2007 20:23:00 | NikitaNikaT.
...nechápu proč se jí říká "osobní" ...já bych ty údaje nejraději brala velmi neosobně!
06.09.2007 14:13:00 | Jiparo
Je to krutá realita, ale líbí se mi, jak jste se nad tu pitomou věc povznesla =)
06.09.2007 11:46:00 | brunnerka
Moje je pod postelí.Taky bych jí občas (často?) vyhodila oknem...(Zvláštní, jak taková věc dokáže pokazit náladu!)
05.09.2007 15:15:00 | Veru