Anotace: Ach jo, tak tahle je hodně osobní ! Kdo nerad žehlí, ať zvedne ruku !
Mno, tohle znám, ale prý také pomáhá, že chceš-li věci nositi, musíš si sám žehliti ... Tvoje věci, Tvoje žehlení ... raději žehlit hned ze šňůry, jde to lépe a není to pak taková hromada :o)
11.09.2007 20:19:00 | NikitaNikaT.
Mám recept...vysvětlit své dospívající dceři, že žehlení je zábava... se mi to povedlo...no nevím, jak dlouho jí to vydrží...ale tvrdí, že žehlí ráda...hlavně, když chce večer vypadnout z domu ;-)))
10.09.2007 17:38:00 | no
..ježíši, ono je nás víc? :) ..dotaz na Lucii, otevřít si dobré pití a udělat z toho rituálek :o ..to není problém, jenom otázečka - Jak dávkovat? - jeden vyžehlený kus, jedna sklenka? :) ...nebo lahev? :o
10.09.2007 08:21:00 | Jiparo
Hi hi - taky ta mám hromadu - to si chce zpříjemnit. Pustit hudbu, otevřít bohemku a udělat ze žehlení malý očistný rituál. Pomazlit se s vůní horkého prádla. A radovat se že mám co žehlit. Teda - kde se to ve mně bere - no jenom abych to do večera nezapomněla.
07.09.2007 10:22:00 | Lucie Teru