Mno, také mám pocit, že když dondu k pokladně, že se slevy náhle ztratili ... a jednou se mi dokonce stalo, že v regálu byla sleva a na pokladně plná cena ... nuž, běžela jsem na informace, podávám reklamaci, vraťte mi finance ... Vrátili.
11.09.2007 20:17:00 | NikitaNikaT.
Jo tak to přesně nenávidím - občas v návalu hysterie z přemnoženého davu zanechávám košík a prchám.
roboti hlásí ...HOP.... tak přesně tak
07.09.2007 15:22:00 | Lucie Teru
Úžasně výstižné a pravdivé, opravdu :o)) navíc mě to vážně pobavilo, takže super dílko :o)
07.09.2007 15:21:00 | Flamy