Anotace: já a Elis sme složili naprosto zhuleneckou básničku o ovci:) neberte to prosím jako výsměch poezii!
ne:) chtělo sem napsat na hrobečku napsáno, neb to líp zní:) ale sem ráda, že se líbí:)
08.09.2007 18:49:00 | Mišpule
skvělý, asi si ale chtěla napsat: na hrobečku napsaný, ale to je fuk, fakticky je to hodně dobrý...=)))
08.09.2007 18:47:00 | Já Esther Ruth