Nesplněné přání
Anotace: ... do pelíšku raději nalačno . . .
Když večer usínám a den jde spát,
ptám se, co pěkného nechám si zdát.
Uvidět hory a šumící moře,
všechna ta místa, kde bylo mi dobře?
Nebo snad vášnivou příhodu zažít,
milovat muže, co bude se snažit?
Ráno se probouzím zpocená hrůzou,
ve snu jsem křičela, prala se s lůzou.
Tak to se opravdu nemělo stát.
Příště se nebudu před spaním cpát !
Přečteno 462x
Tipy 1
Poslední tipující: Kapka
Komentáře (4)
Komentujících (4)