Pěkná báseň, pousmála jsem se ... leč teplotku mi to nesrazilo, lednička jedna. ... :o)
11.09.2007 20:11:00 | NikitaNikaT.
Jsem si tě přečetla celou...rýmuješ pro radost... to je vidět ... pobavila jsi mě a potěšila... že v tom všem není člověk sám... jsi vtipná, dokážeš ty své hříčky vypointovat... takže body za úsměv :-)
10.09.2007 17:46:00 | no
=DDDDDDDDdd to nemá chybu..btw já chlapi mám taky ráda ale jejich logika a ješitnost mě občas zaráží
10.09.2007 15:09:00 | Cassandra