Dospeli: Ona to ale takyze neni basen jako ze prava basen:)) je to jen chvilkovy zamysleni..pro to musi mit clovek naladu a pak s emu to cte dobre...:)) ale nic proti ja vim moc dobre ze to neni rymovane a ze je to spatny...atd atd... jinak tvoje basen...divna lae ais to bude timz eto jen neni muj "vkus"...
18.09.2007 21:19:00 | Fried Green Tomatoes