Klaunské etudy
Anotace: Snad jsme se potkali v metru, jel jsem tam bez slov a svetru, zato však s nosem rudým s nímž smutné davy prudím ;-)
Nosím nos červený
jak míček z plastu,
na noc jej odkládám
fakt není z chlastu.
Když venku mrholí
kapky se slévají,
ve sklence o whisky
nosy pak chytají...
(zbarvení rudé,
už to tak bude...)
Komentáře (3)
Komentujících (3)