všichni chlapi dojíždíme na něžné, ženské zbraně... a děláme to nakonec rádi a vždy znovu a znovu a znovu...
12.09.2007 14:43:00 | el viento
No jasně, hlavně nic moc neřešit a nerozhodovat,ale mít
krásný pocit "jsem pán tvorstva". Ale já je mám přesto ráda, nejsou totiž tak komplikovaní.
11.09.2007 10:38:00 | kliďaska
Ale že nám to jde, viď :-)) Vždyť oni to ti naši chlapi vlastně takhle mají rádi...
11.09.2007 10:26:00 | Lorraine