N Á P A D
Anotace: Dneska je tu nějak moc smutku a málo srandy, takže něco na odlehčení :
Řekla noha staré botě :
"Mohu do Tě vklouznout, kotě?"
Půjdem spolu dodaleka,
možná na nás něco čeká!"
Bota rychle přemýšlela
a že byla osamělá
rozvázala tkaničku,
vypjala se na špičku.
Noha do ní lehce vplula
a svůj záměr rozvinula :
"Vyšlápnem si do Evropy!"
Zbyly po nich jenom stopy . . .
Přečteno 645x
Tipy 2
Poslední tipující: Kapka, Malé nic
Komentáře (10)
Komentujících (9)