Anotace: Kdepak, přece jen nejsem ta nejhorší. Mám ze sebe radost... ;) Takže pozor, nekontrolovaný výtrysk inspirace jednoho odpoledne :)
Rádoby podobnosti? Vůbec nevím, na co tady narážíš :)
To víš, já teprve říkám ,hledej, šmudlo' a ona už je u ,poznání' ;)
13.09.2007 21:24:00 | prostě Zuzana
Zámek na dveřích cely klap
když báječnou ženskou
zamkl báječnej chlap
:-)
Zuzule jedna:-) Děkuju:-)
///jak ty se asi máš? vidím tady vaše Rádoby podobnosti:-)
13.09.2007 21:18:00 | Mango-Holka
:-D Tak to je povedný kolaps slovního puzzle a pohádkových ideálů :-)
13.09.2007 16:26:00 | Rybí_kost