Boxerská
Anotace: ..je to boj,ale krásnej!
Přepadla mě z večera
že prý mi dá do těla
utluču Tě lásko štěstím
mými rty v souboji pěstním
Dostanu tě pravým hákem
pošlu k zemi francouzákem
pod technikou zvolenou
Ty podlomíš se v kolenou
Spadneš rovnou na záda
Je mi jasný že ráda
miluju ty naše boje
který vedou do pokoje
Nechám si dát nakládačku
už se těším
na další
rvačku
Přečteno 452x
Tipy 4
Poslední tipující: tato22, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)