Anotace: Hádejte, o čem to je. Líp jsem už to nesved napsat. (zatím)
Celá rozpálená
Když je jednou se mnou, láskou celá hoří.
Jak příjde na to, moc hezky kouří.
Jsem v jednom rauši, nevím jak je na tom ona.
Lepší být spolu venku, než být pořád doma.
Ale vždycky nás něco pořád souží,
obzvlášť, když se se mnou loučí.
I když je holka ještě rozpálená,
bude mě mrzet cigaretka dokouřená.