Crazy dream
Anotace: Crazy dream... hustý rým.
Crazy dream
Skáču radostí jako blecha po peřině,
skáču radostí jako Tonda po Jiřině.
Jsem vysmátý jak Béďa Trávníček,
natrhal jsem si čtyřicet kytiček.
Houbičky nevařím, nekouřím …nepiju,
s radostí neznámou se asi pobliju.
Zažívám nirvánu, už myslím na penzi,
ocitl jsem se ve vysněné dimenzi.
V dimenzi kde ženy jsou zadarmo,
sen volám zpátky... bohužel nadarmo. :o)
Komentáře (2)
Komentujících (1)