Anotace: v jednom rádiu byla kdysi taková soutěž, jejímž úkolem bylo napsat básničku SMSkového rozsahu s obsahem slova "tradice"...:-)
Sešli jsme se tu dobře, já už propadám.=)) Taky ji nesnášim ale teď mě pěkně štvou funkce... no nic=)
19.09.2007 19:37:00 | Já Esther Ruth