obluda žena
Anotace: kdby tu byla sekce trepné básně tak ji tam šoupnu, nevím co mě to napadlo je to z jiného soudku než píší.. ale třeba se někomu bude líbit!!:-D
Obluda žena
1: z huby má smetiště,
a v tříslech strniště.
Krásný žlutý očíčko,
ty jsi moje holčičko.
R: Já ám doma obludu,
za chvíli tu nebudu.
Má mě hrozně ráda,
mlátí mě přes záda.
2:Když se vrátím z hospody,
válečkem mě přerazí,
neznám její důvody,
proč se vždycky urazí!
R: Já ám doma obludu,
za chvíli tu nebudu.
Má mě hrozně ráda,
mlátí mě přes záda.
3: Škoda že jsou obludy,
státen chráněný!
Praštil bych jí do huby,
je to k zbláznění!
R: Já ám doma obludu,
za chvíli tu nebudu.
Má mě hrozně ráda,
mlátí mě přes záda.
Code: Obludy jsou kome nás!
Dej si bacha, chtějí nás!
Z holky vyklubá se,
obluda co neřechtá se!
Přečteno 550x
Tipy 7
Poslední tipující: Psavec, carodejka, zzlatý, angel_s.r.o, Schukr00
Komentáře (3)
Komentujících (3)