Makak vs. Gibon

Makak vs. Gibon

Anotace: příhoda z říše opic

Za sedmero horami, řekami a polemi
rozprostírá se velká říš.
Tam statné, silné opice
všude zříš.

Makající makaci,
práce jim jde od ruky.
Trpěliví, houževnatí,
promakané metody užívají,
prosperující stát vytvářejí.

Slavná Třetí říše Makacká,
toť vymakaný ráj na zemi.
Neznají nudu, neznají lenost,
každý nárok má na to,
co si zaslouží.

Však kousek opodál,
stádo zvrhlých gibonů se rojí.
Barbaři zhýralí,
v jednom kuse zhulení.
Mozky na padrť rozdrcenými
divokým orgiím se oddávající.

Záchvěv myšlenky a nastává tažení.
Svatá válka chaosu a nespoutanosti
proti velebné, železné uspořádanosti.
Teď makaci v úzkých jsou,
úpí pod sílou živelnou.
Leč marně.

Říši, nad níž Slunce nezapadalo,
dávno pohřbily stíny zašlých věků.

...a je domakáno.
Autor Foton, 23.09.2007
Přečteno 547x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí