Ryby už m(n)ě neberou...
Anotace: Slovní hříčka podobná shodovce
Ryby už mně neberou.
Neberou mně. Vážně.
Ryby už mě neberou.
Neberou mě vážně.
____________________
Pro ty, co mají dosud v české gramatice hokej:
V první části je povzdech nešťastného rybáře,
ve druhé člověka s nízkým sebevědomím.
Přečteno 494x
Tipy 4
Poslední tipující: pavlis
Komentáře (3)
Komentujících (3)