Anotace: I když prší, je krásně... A dají se při tom skládat i verše. Takhle kdysi v pětaosmdesátém také hodně pršelo, snad ještě více než dneska... Apropó, bylo to posílané jako dopis z vojenského cvičení. Ponechávám zcela bez úprav.
Má je v dopise, dokad ho nevyhodí. Je to ta moje, co s ní jsem už 22 let v chomoutu...
24.10.2007 01:28:00 | Špáďa
...v 85? to mi bylooo :-) Jo, to byly časy...dovedu si představit úsměv té , které byly ty řádky adresované...dnes by zmizely v černé díře mobilu :-)
20.10.2007 14:58:00 | no
Ha ha, hned mám veselejší ráno. Už se těším co napíšeš,
až bude chumelit.
26.09.2007 09:55:00 | kliďaska