Kokosová
Anotace: ..poměrně smyšlená,ale s mou oblíbenou věcí v hlavní roli:)
Bílé stěny,
s barvou pěny,
slabý třpyt,
a raní svit.
Vstanu
s vůní marcipánu,
na srdci tu lehkou ránu,
napouštím si vodou vanu.
Probírám se vůní řadou,
mám snad vybrat rybízovou?
Všechny moc voňavé jsou,
však já už našla tu pravou.
Opakuji zas a znova,
ta sladká, bílá,
známá,a oblíbená,
ach ta vůně kokosová:)
Komentáře (4)
Komentujících (3)