Paradox života - Holuby
Anotace: A je jich hodně. A nenapsal jsem už něco podobného? když tak mě píchněte.
Jedna momentka paradoxu,
už mě zase teče z nosu.
Kapesník je plnej sopelů,
jeden z nich letí dolů.
Mrně baští tučný holuby
při výborném obědě.
Samo nevidí si do huby,
i když ho máma prokleje.
Na střeše sedí holuby,
pod nimi kdosi sedí.
Jeden nasere mu do huby,
a pak ven zvratky letí.
Nemáme rádi všechny holuby,
pokazí nám vždycky chuť.
Nandáme hrubcům do huby,
jiné chytíme za peruť.
Komentáře (4)
Komentujících (4)