Ladič
Anotace: Skvěle vygradovaná báseň pohrávající si s přesunutím role podřezeného na nadřazeného jedinečným fópá.
Nebude vám vadit,
když tu budu ladit?
proč by mně to vadilo?
jste tu, aby ladilo.
Dobrá tedy. Ladím.
Chcete kávu? Sladím.
O čtvr hodiny později
vy jste nějaký rozlazený.
To kafe je přeslazený.
netušil jsem že to vadí.
Dva tisíce.
Co?
Už ladí.
Přečteno 476x
Tipy 2
Poslední tipující: ziriant
Komentáře (1)
Komentujících (1)