Anotace: trapné, že?
tak už jsem klauna našla, spatřila a smála se fakt dost :D asi v tom je ta jeho tragédie :/ :( zvlast kdyz si ji loupe hned z obou stran...
03.10.2007 22:00:00 | Paralelní možnosti
jeden moment je skurečně vrcholovej: vloupačka-kyrie eleison!
hezkej večír:))
30.09.2007 21:04:00 | grygaruv atelier
Tak to si mě dostal. Opravdu jsem se od srdce zasmál. Četl jsem ji poprvé - smích, podruhé - smích a potřetí jsem začal hledat smysl. Nenašel, dobře ukrytá spíž znamená dobře odvedenou práci. Super. Chci ještě.............
Ad bonum :)))
30.09.2007 16:49:00 | PatriceB