Tolik jsem to chtěla
písně o tom pěla
vše mi bylo rázem fuk
když se blížil ten můj kluk
tak už je mi dvacet
a nechci se už vracet
nechci stát už stranou
a nadále být pannou
to bylo tenkrát a já měla ten pocit
že musí to tak být
samozřejmě Jiří přišel v noci
a snažil se mě opít
já chtěla aby to byl Jiří
on jediný zná mé ouva
láskou mou se pýří
dmula se má touha
kůže husí
honem honem já už musím
jenže pak přišla ta hrůza
dlažba a lůza
za nehtama měl špínu
a rval se k mému klínu
strhnul ze mě prádlo
byla mi zima
úplně mu hráblo
viděl hodně kina
snad abys jel ty můj princi
vytáhla jsem špatnou minci