Pozor kos!
Řekla vosa vose
proč se škrábeš v no
vosa jenom zabzučí
ať na ní tak nečučí
nasmály se tomu obě
a přimáčkli se těsně k sobě
potom jedna vosa
uviděla kosa
velký černý prudil
co je vždycky nudil
Přečteno 566x
Tipy 1
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (2)
Komentujících (2)