Anotace: ČSR, snad tam nemám hrubky ve slovenčině, když to bude číst gallatea, snad mi to odpustí a opraví mě...
Ozaj pekné, také aké to je ...
Ale ak by si ozaj chcel vylepšiť slovenčinu, napíš mi do vzkazu -- chybičky tam sú :)
08.10.2007 20:41:00 | Romana Šamanka Ladyloba
Krásná, melodická báseň s příběhem, který voní. Moc hezké.Ta slovenčina je naozaj pekná.
04.10.2007 11:53:00 | PatriceB