Prd
Anotace: A stejně ho mám ráda
Tápu si světem
Směju si vesele
Vypadám drsně?
Ale no tak! Přátelé!
V hlavě mám jen jednoho
A ten o tom neví
A já-zkušeností nemnoho
Chovám se jak debil.
To se moc nerýmovalo….
Tak jinak:
Dokavad konečně nezhyneš
Já se za tebou budu otáčet,
A doufat
že si mě třeba jednou všimneš.
A ono prd.
Tak oukej
Zabiju se…
Lásko, koukej!!!!!
Ah…nevšimnul sis….tak příště
.
Přečteno 632x
Tipy 3
Poslední tipující: elevan, Bíša
Komentáře (1)
Komentujících (1)