Svatojánský brouček
Svatojánek tiše pláče,
že mu nejde lampička,
bez té záře nevklouzne vám,
světlušce do srdíčka.
Neplač broučku popletený,
všechno má svůj přesný čas,
až uvidíš svoji krásku,
rozzáříš se celý zas.
Holub
Na okno mi přilít holub,
modrý bublák, kde se vzal,
sezobal si pár drobečků,
pak mi auto podělal.
Žížala
Jedna málá žížala
celý den vám kýchala
pod listem je zima
chce to teplé klima
Moc si přeje kožišek
prý až bude Ježíšek
zatím čaje pije
v kompostu prý žije
Psavče! Barde Literu,
já se z Tebe smíchy ...
no ... hmm ...
no dám Ti božtěk na peru :) (hihi)
nebo raději na nosánek,
ať žije náš hošánek :-D
08.10.2007 19:07:00 | Romana Šamanka Ladyloba
Díky Psavce, že jsi tu
díky i našemu Literu.
Za to že nás dobře bavíš,
úspěchy sám i s náma slavíš...
08.10.2007 18:47:00 | Pišák
Literu děkuji za Psavce,
s ním bavím se tu velice.
No a Tobě Psavečku,
posílám rozesmátou stovečku :-D
08.10.2007 18:19:00 | Lorraine