Drn-dovina
Anotace: Nesnažte se to pochopit, ale drogy neberu, fakt...
Průmyslový spoj,
kancelářská sponka,
pětiruký tvor,
chirurgická svorka.
Blbost psaná pozpátku,
nekončící věta
někde vprostřed plakátu.
Jsem dnes ňáká sjetá!!!
Néé, drogy neberu,
ani trávu nechci kouřit,
nechci se zbytek života,
výčitkama soužit...
Přečteno 466x
Tipy 10
Poslední tipující: divoska_jaja, zzlatý, Blázen? =), Natálie T., cevert, Bíša, Erion Fate
Komentáře (6)
Komentujících (5)