zvláštny sen
Na konci sveta je strmý zráz
hasím tým smerom na doraz
už vidím čiaru, žiaden stop
mám prednosť v jazde skok a hop
oblúkom letím, mením smer
dolu ma čaká večný mier
či padnem hore, dolu znak
pôjdem na pivo, na panák
alebo za roh najbližší
kde šantán je jak v Paríži
ešte len tam mi bude hej
z jednej putiky do druhej
ibaže čosi nesedí
vidím tu chodník medvedí
kdeže je Paríž, je tam hora
a bez konca je, samá kôra
po rajských stromoch ani stopa
miesto Evy zriem ľudoopa
to dáky prales, Jurský park
vyšlo to presne naopak
skutočnosť asi bude pravá
dinosauri sú zľava, sprava
keď zavriem radšej obe oči
svet sa ako chce so mnou točí ...
... Otvorím oči - jejdanenki
vo vani voda len po členky
Přečteno 581x
Tipy 16
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Bíša, NikitaNikaT., carodejka, Lue Lewinson, Pepec, Lorraine, Sima, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (8)
Komentujících (8)