Rukavice; Setkání
Anotace: Tak sem konečně dávám něco veselejšího :o)
:o) Rukavice (o:
Procházím se po ulici,
nacházím tam rukavici.
Zkouším si ji nasadit.
A o co se můžete vsadit?
Že tu něco nesedí,
sedm prstů z ní ční!
K nebi smutně vzhlédnu,
pak ruce své si prohlédnu.
"Je to smůla či snad trest,
že prstů mám jenom šest?
.
:o) Setkání (o:
Procházím se parkem,
setkávám se s Markem.
Nevídám ho léta celá,
již mi kštice celá bělá.
Nesměle mu říkám "Ahoj,"
"To jsem já, tak se neboj."
Však on se zděsí velmi,
Boha prosí, "pomiluj ny!"
Copak mohu Máro za to,
žes byl vždycky pako?
Přečteno 407x
Tipy 8
Poslední tipující: Charibeja, Romana Šamanka Ladyloba, Psavec, carodejka, Bíša
Komentáře (5)
Komentujících (5)