Svátek zamilovaných
Anotace: Jak co nejvýstižněji a s lehkou ironií popsat nezapomenutelnou atmosféru svátku sv.Valentýna? Jak jinak, než několika krátkými básněmi!
Amorek
Posel lásky - amorek,
napích se na šíp.
Když ho chcípnout necháme,
budem na tom líp.
Svátek zamilovaných I.
Jakpak slaví opuštění,
valentýnskou chvíli?
Hudba, svíčky, plátky růží,
podřezaný žíly.
Svátek zamilovaných II.
Mám valentýnskej program
u nás na stráňce.
Vzít si starou vzduchovku,
a střílet milence!
Přečteno 629x
Tipy 5
Poslední tipující: Replix, blue
Komentáře (3)
Komentujících (3)