sklerotik
Vzala jsem si sklerotika
nebaví ho erotika
možná jednou procitne
a já budu prosit ne
ale jenom povrchně
budu říkat nech už mně
aby potom bohužel
nezapomněl to co chtěl
Přečteno 545x
Tipy 2
Poslední tipující: Pišák
Komentáře (1)
Komentujících (1)