Můj pokojík
Lev tiše jako kočička,
odpočívá ve křoví,
usměvavé má rty,
za sebou jdou tři sloni,
tři prasátka připomínají,
ty na sobě klobouky mají,
vypadají jako mafiáni,
jen zbraně jim chybí,
místo toho kufry mají,
kam pak se chytají?
Koala na všechny hledí,
až z velké dálky,
mé knihovny…
Přečteno 535x
Tipy 6
Poslední tipující: Monikaaaaaaaaaaaa, Hesiona-Essylt, Psavec, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)