Svlékala se
Na pláží tři převlékárny
vedle sebe pěkně stojí.
Jura, ten je dobře zná,
do prostřední zavítá.
Jura z druhé dírou vidí
do třetí i do první.
Do třetí vešla dívka snědá,
zoufalá je, věšák hledá.
Kdo jí teďka pomůže?
Kam si šaty pověsí?
Sama teď nic nezmůže.
Jura, ten je šikovný,
všechno hnedka zařídí,
k dírce rozkrok přiblíží.
Bože! Och ne! Co to je?
křičí hnedka Julie.
Jak to asi dopadne?
Přečteno 671x
Tipy 1
Poslední tipující: lennerka
Komentáře (2)
Komentujících (2)