Ufon
Mužíček zelený,
život má zhrzený,
při nedostatku zeleniny,
ztratil všechny končetiny.
Když Maso snídá syrové,
má hned choroby virové.
HIV, chřipku i kapavku,
rýmu a též slintavku.
K tomu všemu vodku pije,
játra ztvrdnou -mozek zhnije
teď kvůli stavu zdravotního,
zpět na pluto nepustí ho..
Přečteno 592x
Tipy 1
Poslední tipující: Overkill
Komentáře (0)