Brutální Cipísek
Anotace: Puberta je zlá věc... vím o čem mluvím :DDDD
Sbírka:
Život bez smrti
Kajsi u nějákého Jičína
ten náš příběh začíná,
Cipísek pubertu prožívá,
když náhle jeho les ožívá.
Stodolní se přesunula,
tam kde Manka vaří,
Rumcajs v noci neusíná,
Cipísek tam paří.
Hip hop metal i ploužáky,
zvládá levou zadní,
hází do sebe panáky,
když správná hudba není.
Komentáře (0)