Anotace: S úsměvem prosím:-)Není to zrovna nejlepší.Jen mě to napadlo při pohledu na zkumavky u doktora.Tak jsem se činil a napsal,něco takového.Nemějte mi to za zlé:-)
jééé tak to je zaujmavé..jen by mě zajímalo jak taková modifikovaná kočka vypadaá:-) ale jinak supr:-)
03.12.2007 18:27:00 | Lady Carmila
Jo, kdyby třeba sedimentace byla takhle zajímavá...hned by mě to bavilo o trošku víc:-)
21.11.2007 18:53:00 | Veru