ked vas "foter" pise basne
zije sa vam veru krasne
robite si co len chcete
nenachyta vas - to viete
plava vtedy Inym Svetom
tam aj zima byva letom
v priestore tamtom - vravi -
lahsie sa zije
nektar slov krasnych
z ust inych pije
ba aj on Dusi svej
otvori "ventil"
aby ju nedusil
tak ako henti...
...tam hore...
bez farby, bez srdca, bez citu...
"my mame peniaze!
ty si tu recituj..."
a budem !!!
dupne on a pozrie hrdo
nezahambi sa za mna
Malino Brdo!
a tak uz od leta
smoli tie basne
a jeho detom trom
zije sa krasne :)
zena tiez vie ze ked
nepride k veceri
nema sa onho bat -
lieta po Literi :)))
28.11.2007 23:01:00 | Lienna
..souhlasím s kolegy...tak čtivou básničku ...jsem douho nečetla:-)
26.11.2007 09:50:00 | Lady Carmila
:o)) Tak ta je doopravdy parádní ...lehoučce se čte a je s ní sranda :o)))
23.11.2007 10:49:00 | Beepat
Tak s tím broukem to pěkně sedne. Dílko se mi líbí a mocinko děkuji za komentík. Fakt si teho vážím.
22.11.2007 16:38:00 | NikitaNikaT.