Úsměv
Anotace: úsměv je moc pěkná věc, protože sluší každému ;)
Usměj se a směj se dál,
pak si vzpomeň, s kým ses smál.
Ať ti úsměv dlouho vydrží,
úsměv široký až po uši.
Nebuď smutný, jen se směj,
vždy radost v srdci měj.
Nic neřeš a odpouštěj.
Přečteno 657x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
Komentáře (1)
Komentujících (1)