To je sebekritika jak řemen. Já si myslím, že jsi dozrál jako to víno a ne že dětinštíš.:))
25.11.2007 17:01:00 | Verule
Jen si toho nechte pane,
proč nechcete mu dívky přát,
pohlédněte na ně pane,
jak umí je hezky rozehřát.
No a ten cukrový dudlík
sem pro mlsaly přidejte,
koukněte na toho kluka duchem,
dál společné s ním hledejte :-))
23.11.2007 18:35:00 | Lorraine
Cukrový dudlík je príma věc,
ale nemůže nahradit sex.
Což, když je člověku šedesát
nebo dvěstě, nemuže se milovat?
Milá dámo, milý pane
zkuste jen psát mámě.
Brzy přestane to bavit vás,
budete toužit sexovat.
23.11.2007 17:27:00 | Rikitan