Zničující humanisace
Byl jeden robot z planety Getrögem,
ten strašně chtěl být člověkem.
Vypnul mozek výpočetní, deterministický,
a naprogramoval si chtíč lidský.
Vášeň, touha zahořela,
až mu celá hlava vyhořela.
Chudáčku hloupoučkému z Getrögem.
Komentáře (0)