Návnada

Návnada

Anotace: Další taková dvousmyslná veršovánka, která odkryla kousek mé totožnosti. Hádejte, jaké. (sesmoleno 10.12. 2007 v 16:13 h. místního času.

Návnada

Nepoužívám lepenky či mucholapky.
Já nesnáším muší tlapky.
Stačí se jen pousmát či zaflirtovat,
a hezký obličej si pamatovat.

Já nepoužívám rohlík nebo třpytku.
Verše nebo vonnou kytku.
Já však nechci zatím hnízdit,
Nechci výčitkama žádnou ženu trýznit.

Žádné nemaluju med kolem huby.
Potichu projdu kolem hárající čuby.
Pozvu slečnu radši do kina, na procházku,
Nechci ji mít stále na ocásku.

Když na návnadu se ryby chytí,
Já nepoužívám žádných sítí.
Holky nechám taky volně plavat,
raděj budu sám ráno vstávat.

V létě používám lepenky a mucholapky,
Mouchy právě vystrčily drápky.
A komáří samičky okusily Raid,
Nemaj u mně doma nikdy bejt!
Autor jehlaspichlas, 10.12.2007
Přečteno 453x
Tipy 5
Poslední tipující: Lorraine, Romana Šamanka Ladyloba, Monsignore
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí