Sníh
Sníh
Dnes jsem měl fakt krásný sen,
Že venku sněží každý den.
Sněží a sněží roste mráz.
Sníh je jako třpytivý jas.
Venku děti sáňkují
A kluci se koulují.
Už aby ten sníh přišel
A já k němu s úctou vzhlížel.
Po náledí jezdil z kopce,
Srážet pěkně všechny chodce.
To by byla legrace.
Jupí budou vánoce!
Komentáře (0)