Sázení, braní
Anotace: Tak zae po nějaké době něco veselejšího:-)
* * * * * *
* Sázení *
* * * * * *
Tak dlouho vám sázel,
aby jednou šel a sklízel.
A když mu pšenka nekvetla,
tak s ním stará zametla.
Tak skoncoval s láskou,
rozešel se se Sazkou...
.
* * * * *
* Braní *
* * * * *
Nic nedávat, jenom brát.
Krásné měl on motto.
Teď je vůl, už žádné zlato.
Neměl si tu ženu brát...
Přečteno 463x
Tipy 1
Poslední tipující: Bíša
Komentáře (0)