(Pseudo)Haiku about a snowflake (Haiku o vločce)
Anotace: Dneska jsem si pohrála se slovíčky a napsala kratičkou haiku:-) /anglicky + slovní zásoba/
Sbírka:
* The Heart of Sorrow *
* * * * * * * * * * * * * *
* Haiku about a snowflake *
* * * * * * * * * * * * * *
One small snowflake
Fell into a cake
Baked by a snake
Living near a lake
With one happy drake.
- - - - - - - - - - - - - - - -
snowflake - sněhová vločka
fall into - spadnout do
baked - upečený
drake - kačer
(ěščřžýáíéů) * (ěščřžýáíéů)
Přečteno 603x
Tipy 11
Poslední tipující: Kozoroh 1, carodejka, Albertinka, Bíša
Komentáře (2)
Komentujících (2)