WC Story
Anotace: Nu, co dodat :))
WC Story
Sedím si tak na záchodě…došel toaleťák
když tu vidím v rohu ležet pohozenej leták.
ŠETŘETE PAPÍREM!
V zásadě aň nejsem proti,zní to celkem logicky,
jen si nejsem zcela jistá, zda-li je to praktický.
Představte si například, namísto ruličky
na hajzlu vyskládaný hliněný destičky.
Možná, že jsem magor,ale vím dozajista,
že si zadek hlídám a nejsem masochista.
Tak teď Vám radím jen, až jako já tu budete,
kašlete na lesy
PAPÍREM SETŘETE!
Přečteno 686x
Tipy 20
Poslední tipující: pejrak, Princezna.Smutněnka, Roger, hanele m., AneaCapaken, Alea - kometa kdovíco přinese, confused.princess, el viento, Dračičák, Eiffel, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)